CD's van de workshop In het New Age Centrum

Op weg naar Ascensie

12 cd set

Dit zijn live opnamen van de hele workshop die Amorha Quan Ying in 2003 gedaan heeft in het New Age Centrum In Capelle. Ze zijn in het Engels gesproken. Compleet met alle oefeningen e.d

We hebben haar in 2001 ontmoet in Mount Shasta (vs) tijdens een meditatie weekend van Dr Joshu David Stone. Ze was een bijzonder persoon met een directe link naar de Plejaden, voor wie zij vele channelingen gedaan heeft en boeken over geschreven heeft. Zij was in 2003 naar Nederland gekomen en heeft toen bij ons een fantastische workshop gegeven.

Prijs : € 75,00

Amorah Quan Yin

Amorah Quan Yin was de oprichtster van de Dolfijn Ster Tempel. Zij was een leraar, een vriend en een inspiratie voor vele mensen over de hele aarde. Haar incarnatie eindigde  op 13 juni 2013 en keerde terug naar hogere dimensies na een auto ongeluk op haar geliefde Mount Shasta. Wij zijn ervan verzekerd dat "alles goed is", zoals zij placht te zingen.

Wat Amorah voor ons allen heeft nagelaten, naast kostbare herinneringen, is haar werk, haar leringen en trainingen die ons blijven inspireren om te leven in onberispelijkheid en in afstemming met de Goddelijke Eenheid. Vanaf 1995 bracht zij het Pleiadisch Lichtwerk op deze aarde, een werkelijk unieke en holistische healing techniek die de spirituele groei van velen heeft versneld. Haar technieken hebben velen van ons ertoe gebracht haar voorbeeld te volgen door zelf genezers en leraren te worden - want haar doel was altijd om ons allen terug te brengen in ons ware spirituele meesterschap.

Dolphin Star Temple, een non-profit studie en mysterieschool, gaat door met het promoten en distribueren van haar boeken en CD's en coördineert een wereldwijd netwerk van genezers en beoefenaars van Amorah's leringen en technieken.

info https://www.dolphinstartemple.org/

Een opname van de workshop

Onze andere boeken

cd-amohra-pleiadisch-perspectief

cd-amohra-pleiadisch-perspectief

In Pleiadisch Perspectief 1 cd  ISBN nummer  97 89 07 56 36 123  Uitgeverij Petiet Dit is de werk CD met Nederlandse…

€ 17,50
cd-amorha-werkboek

cd-amorha-werkboek

Amorha Quan Ying ISBN 978 907 563 61 16Uitgeverij Petiet   Dit zijn de werk CD's met de in het Nederlands ingesproken…

€ 52,00
Gouden boek van Melchizedek deel 1

Gouden boek van Melchizedek deel 1

Dr Johua David Stone isbn 90.77.64.90.50 Een van de meest revolutionaire baanbrekende boeken ooit geschreven over Melchizedek,…

€ 21,00
gouden-boek-van-melchizedek-deel-2

gouden-boek-van-melchizedek-deel-2

Dr Johua David Stone  isbn 90.77.64.90.50 Deel 2 van een van de meest revolutionaire baanbrekende boeken ooit geschreven…

€ 21,00
herinneringen-aan-overmorgen

herinneringen-aan-overmorgen

ISBN:9789077649114 Martin Bonnie Een ontmoeting met een Gids, die alles uitlegt op spiritueel en mystiek gebied. Een pracht…

€ 21,50


Op weg naar Ascensie

door Amorah Quan Yin

Hemelvaart is een groots deel van het Goddelijke Plan van de Aarde. Opstijging kan op twee manieren gebeuren. Het gebeurt wanneer een persoon sterft maar volledig bij bewustzijn blijft tijdens het stervensproces. Als hij/zij een Christusniveau van bewustzijn heeft bereikt terwijl hij/zij leefde, zal hij/zij na de dood door de ascensieportalen gaan. Dan zal hij/zij de keuze hebben om al dan niet terug te keren naar een lichaam. De tweede manier waarop ascensie kan gebeuren wordt algemeen gezien als wat ascensie is. De persoon is volledig Christus Bewust geworden terwijl hij nog leeft. Wanneer de tijd komt voor ascensie lost zijn/haar lichaam gewoon op in het niets en stijgt de geest op door ascensieportalen.

 

Ik heb levendige herinneringen uit vorige levens over ascensie. In één leven liep ik de oceaan in en ervoer de tweede vorm van ascensie. Toen mijn lichaam verdween, bevond ik mij onmiddellijk in een etherisch dolfijnenlichaam. Daarna veranderde ik in een etherische lotus. Dan herinner ik me alleen maar veel Licht en feestelijke energie.

 

Ik ben ook opgestegen in een Maya-leven waarin ik in twee lichamen was: een mannelijk en een vrouwelijk. Midden in de jungle was een reusachtige piramide gebouwd van zowel steen als goud. Toen hij werd gebouwd, werd de stichter van het ontwerp specifiek geleid over de technische aspecten van de constructie. De piramide was hol van binnen met uitzondering van een spiraalvormige helling die van beneden naar boven liep met een opening in de top van de piramide waar de helling eindigde.

 

Er was een speciale dag waarop de piramide voor de Maya's werd geopend. Ons werd verteld dat alleen degenen die klaar waren om op te stijgen naar binnen zouden gaan en de helling op zouden lopen. Toen verscheen Quetzalcoatl (de gevleugelde slang uit oude tradities) boven de piramide net buiten de plaats waar de helling eindigde. Mijn man en ik gingen in een totaal gelukzalige staat van bewustzijn en liepen de piramide binnen en beklommen de helling naar de top. Bovenaan stapten we van de helling in de lucht. Onze lichamen verdwenen, en etherisch werden we opgenomen in het lichaam van Quetzalcoatl. Het volgende dat ik meemaakte was dat ik me bevond in een grote groep etherische wezens in humanoïde lichamen. Wij werden geleid en voorbereid om opnieuw geboren te worden ten tijde van de geboorte van Jezus Christus. Dit zou een grote gebeurtenis op Aarde worden waaraan allen zouden deelnemen.

 

Het eerste leven waarin ik opsteeg was tijdens Lemurië. Ik herinner me het begin van de ascentie niet, maar wel een later deel ervan. Ik bevond mij voor de tronen van de Heilige Moeder en de Heilige Vader van Alles-Dat-Is. Zij verwelkomden mij zeer liefdevol en vroegen mij toen of ik bij hen wilde blijven of terug wilde gaan naar de Aarde - of nog drie keer of nog zes keer. Er werden ook opties gegeven zoals werken met de Godinnen van Sirius. Of ik kon een rol nemen in een ander sterrenstelsel. Ik sloot mijn ogen en beleefde elke keuze kort. Toen ik de energie van nog zes reeksen levens voelde en zag, kwam ik tot diepe vrede en aanvaarding. Ik zag dat ik nog zes reeksen levens kon leven, elk eindigend in ascensie. Ik zag de waarde ervan in om het pad voor andere mensen uit te stippelen. Ik zag ook dat ik in bepaalde levens leringen kon doorgeven als spiritueel leider. Dus koos ik het pad van nog zes reeksen levens.

 

Wow! Wat een reis! Aan het einde van nog vijf reeksen levens ben ik opgestegen. Dit leven is vermoedelijk mijn laatste. Ik heb karmische kwesties en pijn op me genomen om anderen te laten zien hoe ze die kunnen helen. Natuurlijk heb ik onderweg ook een aantal van mijn eigen problemen gecreëerd en moest ik die ook transformeren. Elke keer eindigde ik in Christus-bewust worden.

 

Hoe word je Christus Bewust? Je begint met een zoeker naar de Waarheid te worden, en uiteindelijk zo toegewijd te zijn aan het vinden van de Waarheid dat je met niets minder genoegen neemt. Je leert dat je gedachten en emoties niet allemaal op Waarheid gebaseerd zijn. Dus je begint je gedachten en emoties te controleren en te kiezen in welke je gelooft en welke je uit de werkelijkheid verwijdert. Je leert oordelen en schuldgevoelens over jezelf en anderen op te heffen. Je vergeeft iedereen en alles - inclusief jezelf. Met andere woorden, je leert geleidelijk een beter mens te zijn.

 

Een groot keerpunt is wanneer je een permanente verbintenis aangaat om in onberispelijkheid te leven. Dit betekent dat je er altijd voor zult kiezen om te doen wat je weet dat goed is. Ongeacht angst, pijn, gehechtheid of iets anders - je doet wat juist is. Dit komt door veel opruimwerk te doen en op een punt in je leven te komen dat je ten diepste weet wat juist is in jezelf. Geen verkramping en terughoudendheid. Helemaal geen negatieve energieën. Je weet gewoon op een diepe en stille plaats van binnen wat juist is, en je kiest ervoor om het te doen.

 

Dagelijkse meditatie is ook een belangrijk onderdeel van het komen tot Christus Bewustzijn en Ascensie. Vele jaren geleden was ik aan het mediteren en riep mijn Hoger Zelf op om zich met mij te vermengen. Toen ik dat deed vroeg mijn Hoger Zelf me, "Waarom roep je me zo zelden aan?" Ik zei haar: "Ik dacht dat ik alleen een beroep op je mocht doen als ik wanhopig was." Mijn Hoger Zelf werd heel zacht en liefdevol en antwoordde: "Amorah, jij en ik zijn hetzelfde Wezen. Wij zijn Eén. Als je werkelijk verlicht en Christus Bewust wilt worden, moet je elke dag met mij mediteren. Hoe meer je je met mij verbindt, des te meer word ik geleidelijk aan Eén met jou. Sinds die tijd, begin jaren 90, mediteer ik elke dag met het Hoger Zelf. En ik ben gestaag meer Eén geworden met die energie en minder verstrikt geraakt in ego. Dus probeer het eens. Ik leer de twee Hogere Zelf processen die ik doe in "The Pleiadian Workbook: Awakening Your Divine Ka", een boek dat ik heb geschreven.

 

Het laatste punt dat ik wil maken is over wanneer je zult ascenderen. Zodra je Christus Bewust wordt zul je je realiseren dat het doel van deze stap niet is op te stijgen om van de Aarde af te komen. Het is wanneer je diep van binnen weet dat het de juiste volgende stap is. Kun je je voorstellen dat Jezus of Boeddha in de hogere dimensies zeggen: "Godzijdank hoef ik niet meer terug naar de Aarde." Ik denk het niet. Wanneer je Christus Bewust wordt zul je de illusie van beperking en gebrek hebben overstegen. Je kunt op de Aarde leven in je gelukzaligheid of je kunt vertrekken. Als je voelt dat je nog iets goeds kunt bereiken op Aarde kun je ervoor kiezen te blijven en later op te stijgen. Dus opstijgen wordt een keuze, niet een ultiem doel. En wanneer de tijd absoluut rijp is en je weet dat het zo is, zul je opstijgen!

 

In deze heilige tijden van grote verandering is het tijd om je volledig in te zetten om Christus Bewust te worden. Het is tijd om alles op te ruimen wat je in de weg staat. Het is tijd voor onberispelijkheid. Het is tijd voor diepe Hogere Zelf verbinding en meditatie.

 

Jij bent de Ene om te kiezen voor toewijding aan deze heilige schatten NU!

meer op 

https://www.dolphinstartemple.org/
Anay
Aert van Nesstraat 1- Kamer O op 3e verdieping Capelle West, 2901 BH Capelle aan den IJssel
telefoon 010 70 70 008 Mobiel (+WhatsApp) centrum 06 36 01 50 53
In een kantoor gebouw, boven de fitness, ingang op nummer 1. Als de deur dicht is, bel bij de brievenbussen,
Copyrights  © 1986- alle rechten / All Rights Reserved, By Anay KvK Rotterdam 85862991
Op deze site staan foto's vanaf 1993 van de verschillende locaties waar we geweest zijn en nu zijn en van
unsplash.com
Wij doen ons best maar kunnen wij niet instaan voor de juistheid of volledigheid van alle informatie.
AVG, we plaatsen geen trackings cookies e.d daarhouden we zelf ook niet van en we verkopen ook niet jouw gegevens, we zouden wel gek zijn 
 Heb je verbetervoorstellen, ontdekt je taal fouten, heb je tips? Laat ze ons weten!
Powered by Anay ICT
We houden ons aan alle wettelijke regels